Klinisch bewezen resultaten

Een goede mondgezondheid komt niet vanzelf. Jarenlang adviseren tandartsen en mondhygiënisten goed te reinigen tussen de tanden en kiezen. Veel van deze tandheelkundigen en hun patiënten weten dat interdentale reiniging niet makkelijk is. Maar er is goed nieuws: in klinische onderzoeken wordt nu bevestigd dat de Waterpik® Waterflosser een eenvoudige en effectievere manier van interdentale reiniging is.

Uit recente onderzoeken blijkt dat de Waterflosser tot 50% effectiever gingivitis vermindert en de conditie van tandvlees verbetert dan traditioneel flosdraad en de Sonicare® Air Floss Pro (model HX8341). Bij het gebruik van zowel een handmatige tandenborstel als de sonische tandenborstel vermindert tandplak en gingivitis significant als ook de Waterflosser wordt gebruikt.

De indrukwekkende prestaties van Waterpik op het gebied van veiligheid en effectiviteit is beoordeeld in meer dan 60 gepubliceerde klinische onderzoeken in 25 onafhankelijke en universitaire onderzoekscentra. Van de Waterpik® Waterflosser is klinisch bewezen dat deze significante voordelen voor de mondgezondheid biedt, ook voor mensen met een beugel, implantaten, kronen, bruggen en diabetes.

Nieuw onderzoek

Waterpik® Sonic-Fusion®: tweemaal zo effectief als regulier poetsen & flossen in het verwijderen van plaque en het verbeteren van de gezondheid van de gingiva

Vergelijking van het effect van een nieuwe sonische tandenborstel versus standaard poetsen en flossen op de klinische symptomen van ontsteking: een gerandomiseerd klinisch onderzoek

Waterpik® Waterflosser: veiligen effectief tot 100 psi

Evaluatie van de veiligheid van waterflossers bij hogedrukinstellingen

Waterpik® Whitening Waterflosser: Betere verwijdering van vlekken dan poetsen alleen

Evaluatie van het natuurlijk wit maken van tanden met behulp van een tandreinigingsmiddel zoals toegediend door de Waterpik® Whitening Waterflosser.

De Waterpik® Waterflosser: verbetert de mondgezondheid significant effectiever dan de Sonicare® Air Floss Pro

Doeltreffendheid van twee producten voor interdentale reiniging bij klinische tekenen van ontsteking: een gerandomiseerd klinisch onderzoek

De Waterpik® Waterflosser: verbetert de conditie van het tandvlees significant meer dan Sonicare® Air Floss Pro

Efficacy of two interdental cleaning devices on clinical signs of inflammation: a four-week randomized controlled trial.

Waterpik® Waterflosser: onomstotelijk bewezen veilig volgens klinische onderzoeken gedurende 50 jaar

Safety of a Water Flosser: A Literature Review

De Waterpik® Waterflosser: een effectief alternatief voor subgingivale antibioticabehandeling voor patiënten met parodontaal onderhoud

Periodontal Maintenance Following Scaling and Root Planing, Comparing Minocycline Treatment to Daily Oral Irrigation with Water.

Interdentale Borsteltjes

Waterpik® Waterflosser: significant effectiever dan interdentaal borsteltje in het verbeteren van de conditie van de gingiva!