Beste Waterpik® Waterflossers voor beugels

Eenvoudigere reiniging van beugels en orthodontische apparatuur

Het kan lastig zijn om beugels en orthodontische apparatuur te poetsen en flossen. Met Waterpik® Waterflossers kost dit minder moeite. Ze zijn tot driemaal zo effectief als traditioneel flossen.

Onze aanbevolen Waterflossers voor beugels en orthodontische apparatuur worden geleverd met de speciale Orthodontische Tip. De taps toelopende borstel verwijdert lastig te bereiken tandplak rond slotjes, draden en andere orthodontische apparatuur.

Kies de beste Waterflosser

Waterflossers voor beugels en orthodontische apparatuur zijn gecombineerd, snoerloos en als tafelmodel verkrijgbaar. Selecteer hieronder het model dat het beste aansluit bij uw behoeften.

Waarom is het zo belangrijk om beugels en orthodontische apparatuur te reinigen?

Voedselresten komen vaak vast te zitten in beugels en draden. Tandplak rond slotjes kunnen ontkalking (witte plekken) op uw tanden veroorzaken. Door apparatuur is het soms bovendien lastiger om tandvleesziekte te voorkomen.

Bekijk hoe de Waterpik® Waterflosser tandplak verwijdert en het tandvlees masseert.

Wat zijn de voordelen van een Waterflosser voor beugels en orthodontische apparatuur?

Via een optimale combinatie van druk en pulsatie verwijdert de Waterpik® Waterflosser plak en voedselresten van beugels en draden, terwijl ook het tandvlees wordt gemasseerd en gestimuleerd. Hiermee helpt u tandplak te verminderen en de conditie van uw tandvlees te verbeteren.

  • U hoeft maar één minuut per dag te waterflossen, dus dit is eenvoudiger en sneller dan flosdraad
  • Met waterflossen verwijdert u vastzittende voedselresten van beugels en orthodontische apparatuur
  • Uit een onafhankelijk klinisch onderzoek blijkt dat Waterpik® Waterflossers voor het reinigen van plaatsen rond een beugel tot driemaal zo effectief zijn als flosdraad en tot vijfmaal zo effectief zijn als een normale tandenborstel
  • De speciaal vormgegeven Orthodontische Tip verwijdert tandplak rond slotjes en draden