De Waterpik® WaterFlosser lanceert WP-260 Nano Kids

De gemakkelijkste en leukste manier naar gezondere tanden en tandvlees!

Kindertandartsen benadrukken dat alleen poetsen niet voldoende is om de tanden en het tandvlees van kinderen gezond te houden en raden vaak flossen aan. Maar flosdraad en floss-gums zijn moeilijk te gebruiken, rommelig en niet erg leuk voor kinderen. Daarom introduceert Waterpik® Waterflosser de WP-260 Nano Kids. Deze unieke Waterflosser biedt alle klinische voordelen zoals de uitgebreidere modellen hebben, met een eigentijds design. Met de Waterpik® Waterflosser WP-260 Nano Kids kunnen kinderen hun tanden op een speelse, maar ook op een lerende manier schoonhouden. Het is speciaal ontworpen om het reinigen voor kinderen zo compact, eenvoudig en kleurrijk mogelijk te maken zodat zij het LEUK vinden om te gebruiken.

Aangezien een hoog percentage kinderen niet flost, zoeken tandartsen een gebruiksvriendelijke en effectieve thuiszorgoptie om de kinderen in hun praktijk aan te bevelen. Met de Waterpik® Waterflosser WP-260 Nano Kids kunnen kinderen hun tanden op een speelse, maar ook op een lerende manier schoonhouden. Het is ideaal voor jonge kinderen die worstelen met traditioneel flosdraad en voor mensen met orthodontische apparaten. Iedere flosbeurt zal 60 seconden duren. Kort genoeg om het flossen interessant te houden voor kinderen én lang genoeg om het gebit te verlossen van tandplak en voedselresten.

De nieuwe Waterpik® WP-260 Nano Kids biedt een leuk en gemakkelijk alternatief waardoor ieder kind sneller de Waterflosser pakt om te reinigen. Naast dat deze Waterflosser bacteriën verwijderd die diep tussen de tanden en onder de tandvleesrand zitten, krijg je ook een schoon en fris gevoel.  Het model is ideaal voor het reinigen van vaste beugels, kronen, bruggen en implantaten en verminderd bloedend tandvlees. Kinderen zullen merken dat waterflossen leuk, eenvoudig en gemakkelijk gaat en de tandarts dit dan ook terugziet tijdens de controles.

De Waterpik® WP-260 Nano-Kids is uniek ontworpen voor kleinere handen – ideaal voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Het bevat drie tips – een klassieke tip, orthodontische tip en een 1 Plaque Seeker™ tip – evenals een extra veilig, kindvriendelijk elektrisch ontwerp, drie drukinstellingen en een compact formaat om eenvoudig op te bergen. Het apparaat wordt ook geleverd met 20 verwijderbare stickers in kleurrijke ontwerpen die kinderen kunnen gebruiken om hun apparaat een eigen persoonlijke stijl te geven.

Met de Waterpik® WP-260 Nano Kids hebben kinderen plezier terwijl ze een gezondere glimlach voor het leven krijgen.