Lunch & Learn Waterpik®

Waterpik® is nummer 1 als het gaat om best verkochte waterflossers ter wereld. Waterflossen is bewezen een makkelijke en effectieve manier om interdentaal te reinigen. Sinds de komst van de eerste Waterpik® waterflosser meer dan 60 jaar geleden zijn er wereldwijd meer dan 75 studies gedaan die collectief plaqueverwijdering, reductie van bloeding, gingivitis en de veiligheid van het gebruik ervan aantonen.

Wat weet u echt over Waterpik® waterflossers? Wij hebben de antwoorden op al uw vragen.

We merken dat er behoefte is aan goede voorlichting en werken daarom met een team van zelfstandige mondhygiënisten die educatieve Lunch & Learn sessies verzorgen voor het hele team in de praktijk.

Zo’n educatieve sessie wordt meestal gepland tijdens de middagpauze. Tijdens het nuttigen van de door ons verzorgde lunch leggen we onder andere uit voor welke patiënten de waterfloser een uitkomst zou bieden. Ook presenteren we de mechanische werking van de waterflosser en demonstreren we hoe de waterflosser op de juiste manier wordt gebruikt, zodat u op uw beurt patiënten goed kunt voorlichten. Wij krijgen ontzettende enthousiaste reacties op deze trainingen, dus wat houdt u nog tegen? 

Plan een gratis en vrijblijvende educatieve Lunch en Learn in uw praktijk en ontvang een gratis Waterpik® waterflosser.  

Het is ook mogelijk om in plaats van een afspraak in de praktijk een online sessie in te plannen met ons team van gespecialiseerde en ervaren mondhygiënisten.

Om een Lunch & Learn presentatie voor uw praktijk aan te vragen klikt u op onderstaande knop om uw gegevens in te vullen.

LUNCH & LEARN AANVRAGEN