Reinigen met een Waterflosser

Dagelijks interdentaal reinigen is belangrijk om uw mond gezond te houden, maar mogelijk hebt u een hekel aan interdentale reiniging omdat u het vervelend, lastig of vies vindt.

Als u op zoek bent naar een effectief alternatief voor interdentale reiniging, kunt u water gebruiken in plaats van interdentale producten.

 

Reinigen met een Waterpik® Waterflosser

Reinigen met een Waterflosser – acht eenvoudige stappen

 

 

  1. Vul het reservoir met handwarm water, plaats het op de basis en druk het goed vast.
  2. Selecteer de tip en druk deze stevig op de handgreep.
  3. Stel de drukregelaar in op een lage stand als u de Waterflosser voor het eerst gebruikt. Wijs met de tip naar de wastafel en schakel de Waterflosser in totdat er water uit stroomt. Schakel de Waterflosser uit.

 

 

 

 
  1. Pas de drukregelaar aan
  2. Houd uw gezicht boven de wastafel en plaats de tip in uw mond.
  3. Schakel de Waterflosser in. Houd uw mond dicht om spatten te voorkomen, maar laat het water uit uw mond in de wastafel stromen.

 

 

 

  1. Begin achter in uw gebit en pauzeer kort tussen uw tanden. Richt de tip vlak boven de tandvleesrand in een hoek van 90 graden.
  2. Schakel de Waterflosser uit wanneer u klaar bent en verwijder de tip met de ontkoppelingsknop.

 

 

 

Afhankelijk van het model van uw Waterpik® Waterflosser kunt u de pauzeer- of aan-uitknop op de handgreep gebruiken om zo nodig de waterstroom te stoppen. U kunt de tip ook richten met de roterende basis. Deze functies zijn niet op alle modellen beschikbaar.

 

  • Voor meer informatie: