Waarom Waterpik®

Alleen tandenpoetsen is niet voldoende

 

Hoewel bijna iedereen zijn tanden poetst, hebben we allemaal wel eens te maken gehad met tandvleesproblemen, die één van de belangrijkste oorzaken van een slechte adem en tandverlies zijn.

Volgens tandheelkundigen moeten we dagelijks interdentaal reinigen om tandvleesproblemen te voorkomen, maar veel mensen doen dit niet omdat interdentaal reinigen lastig is en veel tijd kost.

Daarom heeft Waterpik de Waterflosser ontwikkeld: een eenvoudige en effectievere manier interdentaal te reinigen.

  • Eenvoudig in gebruik. Richt de tip van de flosser tussen uw tanden en op de tandvleesrand en laat de flosser het werk voor u doen.
  • Snel. Waterflossen kost slechts één minuut per dag, waardoor u eenvoudig uw mondgezondheid kunt verbeteren en van een zo schoon en fris mogelijke mond kunt genieten.
  • Effectief. Met de Waterpik® Waterflosser verwijdert u tandplak en vuil uit de diepe groeven tussen uw tanden en onder de tandvleesrand, de plekken waar u met traditioneel poetsen en flossen moeilijk bij kunt.

De resultaten zijn klinisch bewezen - waterflossen is voor het verbeteren van de conditie van uw tandvlees tot 2x effectiever dan floss.

Lees wat wetenschappelijke experts hebben gezegd over het belang van interdentale reiniging en de Waterpik® Water Flosser.